Rendszeres összejöveteleinket továbbra is a hannoveri református gyülekezettõl bérelt teremben tartjuk. (Ev.-ref. Kirchengemeinde, Lavesallee 4, 30169 Hannover)
Figyeljünk az alább megadott idõpontokra!

Állandó programok:

Vasárnapi ovi-suli
a hónap negyedik vasárnapján 16:00 – 18:00 óra között, Hannover, Lavesallee 4
Érdeklődni Jókuti Andreánál (0511-70810240) lehet.

Ref. Istentisztelet
a hónap második vasárnapján 16 órakor, Lavesallee 4 (Református templom).

Kat. Szentmise
a hónap harmadik vasárnapján 14 órakor, Moosbergstr. 4 (St. Christophorus templom).

Sport/Foci
minden vasárnap 18 órától SV Wilkenburg sportcsarnokában. Érdeklődni Szilágyi Istvánnál a 0511-8091456-os telefonszámon.

Mindenkit szeretettel várunk!

Meghívó a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett művészeti estre

Meghívó az 1956-os ünnepi megemlékezésre

A Hannoveri Magyar Egyesület szeretettel várja Önt és családját az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójának megünneplésére, melyet 2016. október 22-én (szombaton) tartunk.

Ünnepi megemlékezés az 1848- as szabadságharcról, istentisztelettel és jótékonysági koncerttel egybekötve

Kedves Hannoveri Magyarok! Tisztelt Honfitársak!

Régi hannoveri szokásunk szerint idén is a márciusi istentisztelettel egybekötve emlékezünk meg 1848 eseményeiről. Mindenkit szeretettel várunk a március 13-án, vasárnap 16 órakor kezdődő istentiszteletre, majd az azt követő jótékonysági koncertre és március 15-i megemlékezésre.

Helyszín: Hannover, Lavesallee 4. református templom

Bővebben...

Tisztelt egyesületi Tagok! Kedves Barátaink!

Húsvétra várva szeretnénk, ha egy kicsit a saját hagyományainkat felelevenítve együtt készülnénk erre a szép ünnepre . 2016. március 5-én 15 órai kezdettel Borsos Edit hagyományőrző népművész árulja el nekünk a tojásírás titkait. E kellemes, jó hangulatú tojásírás-találkozó helyszíne a Református templom gyülekezeti terme. (Lavesallee 4; 30169 Hannover). A találkozóra felnőtteket és 10-11 éven felüli gyerekeket várunk. Hozzatok magatokkal 10 db tojást (legjobb a fehér), amit előtte egy héttel érdemes kifújni, hogy ki tudjon száradni, 2 db olyan törlőt vagy törölközőt vagy akármilyen rongyot, amelyet nem sajnáltok,

Bővebben...

BUOD Médiasuli

Tisztelt média kedvelők!

Akit érdekel a sajtó, és gondolt már arra, hogy szívesen kipróbálná magát a médiában, annak szíves figyelmébe ajánlom a hannoveri BUOD Médiasuli újonnan induló képzését. Olyan emberek jelentkezését várom az ingyenes, bevezető oktatásra, akik szeretnének médiában dolgozni vagy érdekli őket a sajtó. Az oktatás január 16-án, reggel 10 órakor kezdődik és délután 4-5 óráig tart. (Közben persze lesz teaszünet, szendvics és egyéb mókás dolog). Aki teheti, hozzon laptopot, okostelefont, de ha nem állnak rendelkezésre ezek az eszközök, az sem jelent problémát.

 

További információk a www.kintelek.hu weboldalon, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, valamint személyesen, Ambrus Istvánnál: https://www.facebook.com/ambrus.istvan vagy telenon: 01516 6058641